Crema Marfil

Bij Het Marmerhuis vindt u de meest betrouwbare en meest beschikbare informatie op het internet over dit internationaal erkende marmer / natuursteen uit Spanje.

Crema marfil heeft een warme uitstraling

Crema marfil is een licht beige marmer tegel. Dit beige marmer heeft fijne aderen en geven het marmer karakter. De marmeren tegels van het Marmerhuis zijn van hoge kwaliteit, natuursteen in z’n mooiste vorm. Crema Marfil is stijlvol en uitermate geschikt als vloertegel of badkamertegel. Marmeren tegels in uw badkamer of op uw vloer zijn praktisch in onderhoud en hebben een warme uitstraling. Mede veroorzaakt door de mooie beige teint die Crema Marfil eigen is. Natuursteen heeft van zichzelf een rijke uitstraling.

Voor meer foto's en informatie aangaande prijzen klikt u hier.

Veel gebruikt als vloer

Crema marfil wordt het meest gebruikt op vloeren. Als u opzoek bent naar een duurzame, stijlvolle marmeren vloer is deze tegel wat u zoekt. Tevens worden Crema Marfil marmeren platen gebruikt als gevel bekleding en als bekleding voor openhaarden. Denk ook eens aan beige marmer in uw keuken: aanrechtbladen en op de keukenvloer.

 

Crema Marfil is ook wel bekend onder de volgende benamingen:

  • Crema Marfil Classic
  • Crema Marfim
  • Crema Morvil
  • Creme de Ivoire
  • Crema Marfilsa
  • Beige natuursteen

 

Zeer duurzaam

Marmer / natuursteen is duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Marmeren tegels lenen zich uitstekend voor vloerverwarming. Stelt u zich eens voor uw voeten op verwarmde marmeren tegels s’ochtends in de badkamer.

 

Naast Crema Marfil zijn wij ook gespecialiseerd in:
Nero Marquina, zwart marmeren tegels voor vloer, badkamer, keuken of in de vorm van  een aanrechtblad.
Bianco Carrara, wit marmeren tegels voor vloer, badkamer, keuken of in de vorm van een aanrechtblad.

 

Interesse in natuursteen in uw woning? Het Marmerhuis helpt u graag verder.