Aanrechtbladen van marmer 

Marmer is een product dat een leven lang meegaat en mooi blijft. Marmer is een harde steen en is daardoor een goede materiaalkeuze voor in de keuken. Het is goed te onderhouden en creeert een luxueuze sfeer.

Onze marmeren aanrechtbladen hebben de hoogst denkbare kwaliteit, zijn naar de hoogste standaard afgewerkt én zijn scherp geprijsd.

Naast marmer bieden wij ook andere natuursteen aanrechtbladen aan waaronder graniet. Er zijn beel verschillende rand afwerkingen mogelijk. Tevens kunnen RVS spoelbakken of natuursteen spoelbakken perfect geintegreed worden.

 

Spoelbakken van marmer

Een marmeren spoelbak kan zeer goed worden toegepast in de keuken. In vele kleuren marmer of ander natuursteen maken wij prachtige spoelbakken. Uit eigen ervaring: ideaal in het gebruik, schoonmaken is eenvoudig en het is duurzaam materiaal. Marmer heeft een rijke uitstraling.

 

Denk ook aan uw vensterbanken in de keuken...

Wanneer u kiest voor een aanrechtblad in marmer of wasbakken van natuursteen dan wilt u natuurlijk dat alles klopt. Het is dan mooi als de vensterbanken ook bijpassend zijn. De vensterbanken kunnen vrijwel in alle afmetingen geleverd worden.