Bianco Carrara

Bij het Marmerhuis vindt u mooie, wit marmeren tegels in verschillende afmetingen. Op onze site vindt u relevante informatie op het internet over dit internationaal erkende marmer / natuursteen.

Bianco Carrara uitermate stijlvol

Bianco Carrara (natuursteen) is een witte marmeren tegel en heeft fijne grijze aderen die de tegel een warm karakter geven. Het Marmerhuis heeft voor u de beste kwaliteit wit marmeren vloertegels ingekocht.

Voor meer informatie en fotomateriaal klikt u hier.
Ons marmer is van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, natuursteen in z’n mooiste vorm. Bianco Carrara is stijlvol en uitermate geschikt als vloertegel, wandtegel en/of badkamer tegel. Het gebruik van marmeren tegels in uw woning is duurzaam en makkelijk in onderhoud.

Marmer in uw badkamer of op uw vloer is praktisch. Tevens hebben de Bianco Carrara tegels van het Marmerhuis een tijdloze uitstraling. Mede veroorzaakt door de mooie witte kleur en fijne grijze aders die dit wit marmer eigen is. Natuursteen heeft van zichzelf een rijke uitstraling.

Kijkt u eens naar onze vloeren.

 

Wit marmer is ook geschikt als bekleding voor openhaarden

Bianco Carrara wordt het meest gebruikt op vloeren. Als u op zoek bent naar een duurzame, stijlvolle marmeren (natuurstenen tegels) vloer is deze tegel wat u zoekt. Tevens worden Bianco Carrara marmeren platen gebruikt als gevel bekleding en als bekleding voor openhaarden. Denk ook eens aan wit marmer in uw keuken, praktisch en stijlvol: wit marmeren aanrechtblad of Bianco Carrara op uw keukenvloer.

 

Eenvoudig onderhoud

Marmer / natuursteen is duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Een goede investering en een tijdloze investering. De marmeren tegels van het marmerhuis lenen zich uitstekend voor vloerverwarming. Ongeacht of u kiest voor Crema Marfil, Bianco Carrara of Nero Marquina. Stelt u zich eens voor uw voeten op verwarmde marmeren tegels s’ochtends in de badkamer.

 

Heeft u nog vragen

Denk u eraan marmer / natuursteen te gebruiken in uw woning? Kom u eens langs bij het Marmerhuis. Voor alle vragen kunt u bij het Marmerhuis terecht. Het Marmerhuis is gevestigd in Nijkerk. Wij hebben geen chique showroom maar wel veel voorraad natuursteen van hoge kwaliteit.

 

Naast Bianco Carrara zijn wij ook gespecialiseerd in:
Crema marfil, beige marmeren tegels voor vloer, badkamer, keuken of in de vorm van een aanrechtblad.
Nero Marquina, zwart marmeren tegels voor vloer, badkamer, keuken of in de vorm van  een aanrechtblad.

 

Interesse in natuursteen in uw woning? Het Marmerhuis helpt u graag verder.