Marmer in de badkamer

De sfeer in uw badkamer is belangrijk. U kunt hier relaxen en bijkomen na een dag werken of juist rustig wakker worden. De tegels die u kiest in uw badkamer leggen de basis voor de gewenste uitstraling. Daarnaast zoekt u tegels die goed te onderhouden zijn. Marmer blijft de beste keuze. Tijdloos, sfeer, uitstraling... Beige marmeren tegels in de vloer en op uw wanden geven een warm en chique gevoel. Echter is de combinatie van zwart en wit marmeren tegels ook erg stijlvol.

Voor meer fotomateriaal en informatie aangaande de badkamer klik hier.

Advies

Laat u adviseren door het Marmerhuis. Wij helpen u keuzes te maken en zullen u tips geven aangaande het onderhoud. U zult merken dat het gebruik van marmer in uw badkamer eenvoudig in onderhoud is, sfeervol en duurzaam.

Gezoet of gepolijst marmer?

Gezoete of gepolijste marmeren tegels zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren als wit, zwart en beige, maten en uitvoeringen. Het zijn tegels die uitermate geschikt zijn voor badkamers en tegelvloeren en geven een relaxte sfeer aan de ruimte waarin ze zijn geplaatst. Door in de badkamer te werken met marmertegels krijgt de badkamer een geheel eigen gezicht en is er zelfs na jaren en jaren geen sprake van een gedateerde badkamer.

Tegels en dan meer specifiek badkamertegels zijn door de eeuwen heen zo geëvolueerd dat we overspoeld worden door een immens aanbod van soorten tegels, gaande van keramische en porseleinen tegels tot marmeren, betonnen en zelfs terra cota tegels. Maar welk tegels passen nu het best in een badkameromgeving? Marmer is en blijft het mooist.