Marmervloer

Marmervloer van het Marmerhuis

Met een marmeren vloer kunt u bijna alles. Door de soorten marmer die Het Marmerhuis
voor u heeft, kunt u kiezen uit kleuren en afmetingen en patronen waarmee u uw
gewenste effect bereikt.
Marmer heeft een warme en klassieke uitstraling waardoor het bijna in elk interieur past.
U bent altijd van harte welkom om onze voorraad van marmer vloeren te bekijken.

Bij Het Marmerhuis kunt u terecht voor uw marmer vloer. We hebben diverse soorten marmeren vloeren in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor een marmer vloer in de kleur room-beige, zoals Crema Marfil in de maat 40x40 of 40x60. Bijna alle verschillende afmetingen zijn verkrijgbaar. Of u kiest voor een meer tijdloze combinatie zoals zwart wit marmer in een geblokt of diagonaal patroon met biezen of zonder biezen.

Of getrommeld?

Indien u voor een iets makkelijkere vloer kiest, dan zou een getrommelde marmer vloer misschien beter bij u passen. Getrommeld marmer vloeren zijn meer geschikt voor keukens, halletjes, toilieten, badkamers, woonkamers en vele andere ruimtes in het huis.
Getrommeld marmer vloer heeft een rustieke uitstraling. Hierdoor is vuil niet direkt zichtbaar en één keer in de week stofzuigen en dweilen is voldoende.

Een getrommeld marmer vloer heeft een open structuur. Hierdoor kunnen zuren en sappen het marmer aantasten. Dit is eenvoudig op te lossen. U kunt ervoor kiezen om de marmer vloer te impregneren. Door het te impregneren, doorgaand in droge ruimtes één keer in de tien jaar en natte ruimtes één keer per jaar, is uw marmer vloer beschermd voor vlekken en zuren.

Onze site

Op onze website kunt u verschillende marmer vloeren zien. Staat uw keuze er niet tussen dan kunt u ons altijd bellen of mailen om de mogelijkheden te bespreken. Met marmer is heel veel mogelijk.

Bij Het Marmerhuis kunt u tevens onderhoudsmiddelen voor uw marmer vloer bestellen. Zo weet u zeker dat u altijd het juiste middel gebruikt. Wij kunnen u hier ook altijd advies in geven.