Nero Marquina

Bij Het Marmerhuis vindt u de meest betrouwbare en meest beschikbare informatie op het internet over dit internationaal erkende (Nero Marquina) marmer / natuursteen.
 
Wij hebben een bewuste keuze gemaakt in marmeren tegels in ons assortiment. U kunt hier meer informatie vinden over Nero Marquina (natuursteen). Nero Marquina is een zwart marmeren tegel met fijne witte aderen. De kleurcombinatie geeft de marmeren tegels geeft karakter. De marmeren tegels van het Marmerhuis zijn van hoge kwaliteit, natuursteen op z’n best. Voor meer fotomateriaal klikt u hier.
 
Deze zwarte tegels, Nero Marquina, zijn stijlvol en passen geweldig in diverse interieur stijlen. Ook is Nero Marquina uitermate geschikt als vloertegel of badkamertegel. Marmeren tegels in uw badkamer of op uw vloer zijn praktisch in onderhoud en hebben een tijdloze uitstraling. Mede veroorzaakt door de mooie zwarte kleur en fijne witte aders die Nero Marquina eigen is. Natuursteen heeft van zichzelf een rijke uitstraling.Nero Marquina wordt het meest gebruikt op vloeren. Als u op zoek bent naar een duurzame, stijlvolle marmeren (natuurstenen tegels) vloer is deze tegel wat u zoekt. Ook als gevelbekleding worden Nero Marquina marmeren platen gebruikt. Denk ook eens aan de bekleding van uw openhaard. U maakt wellicht de keuze voor zwart marmer in uw keuken: aanrechtbladen en op de keukenvloer. De marmeren tegels  / natuursteen van het Marmerhuis zijn duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Marmeren tegels lenen zich uitstekend voor vloerverwarming. Stelt u zich eens voor uw voeten op verwarmde marmeren tegels s’ochtends in de badkamer.
 
Marmer / natuursteen in uw woning? Voor alle vragen kunt u bij het Marmerhuis terecht. Het Marmerhuis is gevestigd in Nijkerk. Wij hebben geen chique showroom maar wel veel voorraad natuursteen van hoge kwaliteit.
 
Naast Nero Marquina zijn wij ook gespecialiseerd in:
Crema marfil, beige marmeren tegels voor vloer, badkamer, keuken of in de vorm van een aanrechtblad.
Bianco Carrara, wit marmeren tegels voor vloer, badkamer, keuken of in de vorm van een aanrechtblad.
 
Interesse in natuursteen in uw woning? Het Marmerhuis helpt u graag verder.