Referenties

Project Utrecht Zeeheldenbuurt

 

Als onderdeel van een grote renovatie van een oud herenhuis in Utrecht worden de badkamers, toiletten, keuken, gang en eetkamer voorzien van marmer. Het is een karakteristieke woning die in drieënhalve maand van kelder tot zolder moet zijn opgeknapt. Eigenaar Roef van Dijk wil het voor de kerst kunnen bewonen, samen met zijn vrouw Maike en hun pasgeboren kindje.
 

Eigenaar Roef van Dijk kiest bewust voor pure materialen die passen bij de klassieke uitstraling van het pand uit 1900. ‘In eerste instantie wilden we wit marmer in de keuken’, aldus Roef. ‘Bij Het Marmerhuis lieten ze ons ook andere mogelijkheden zien. De eigenaar kwam naar Utrecht en legde verschillende tegels in patronen uit, onder meer een diagonaal gelegd zwart-wit geblokt patroon met zwarte bies, iets waar we zelf nooit op zouden zijn gekomen. We zijn blij dat we hier uiteindelijk voor zijn gegaan. Het eindresultaat is werkelijk schitterend en past hier uitstekend.’ Ondanks de strakke planning heerst er een ontspannen sfeer. ‘Bülent, de eigenaar, creëert steeds weer gelegenheid om in alle rust na te denken en keuzes te maken. Ik zie dat als dé grote kracht van Het Marmerhuis’, vertelt Roef.

 

Gebruikte materialen:

Wit marmer 60x60 gezoet
Wit marmer 60x60 gepolijst
Wit marmer 60x40 gepolijst
Wit marmer 30x30 gepolijst
Wit marmer 40x40 gezoet
Zwart marmer 40x40 gezoet

 

Project Amsterdam keuken

"Betrouwbaar en vakkundig. Super bedankt Het Marmerhuis!" 

"Wanneer je contact opneemt met Het Marmerhuis merk je al snel dat het een warm en betrokken bedrijf is. Bulent de eigenaar van Het Marmerhuis maakte een afspraak om bij ons langs te komen en alles nauwkeurig op te meten. Het prettige is dat er van A-Z aan alles werd gedacht. Dat is fijn want er komt zoveel kijken bij een verbouwing. Het Marmerhuis heeft zowel de bladen voor het aanrecht als de bewerking, de afwerking en het plaatsen ervan gedaan. Wij zijn zeer tevreden met ons aanrechtblad van Bianco Carrara. Het Marmerhuis was 24/7 bereikbaar. Betrouwbaar en vakkunidig. Super bedankt Het Marmerhuis!" Familie van Sol uit Amsterdam.