Zwart & Wit marmeren tegels

De combinatie van zwart & wit marmeren tegels in een woning is klassiek en sfeervol. Het dambord effect is speels en chique tegelijk. De varianten in leggen zijn eindeloos. Het diagonaal plaatsen van deze zwart wit marmeren tegels in combinatie met een bies het meest populair en fantastisch mooi.
 
Het zwarte marmer in het assortiment van het Marmerhuis is in de markt bekend onder de naam Nero Marquina. Deze zwart marmeren tegel heeft karakteristiek, fijne witte aderen. Het witte marmer in het assortiment van het Marmerhuis is in de markt bekend onder de naam Bianco Carrara. Het Marmerhuis heeft gekozen voor dit marmer in haar assortiment vanwege de chique uitstraling van de tegel.
 
De afmetingen en afwerking staan op de pagina's wit marmeren tegels en zwart marmeren tegels.
 
De combinatie van de zwart wit marmeren tegels kunnen in verschillende afwerkingen geleverd worden: gezoet, getrommeld en gepolijst. De keuze is aan u. Gepolijst voor een spiegelglad effect of gezoet als u meer van zijde glans/mat houdt. Voor een robuustere uitstraling kiest u voor getrommeld.
 
Deze zwart wit marmeren tegels lenen zich uitstekend voor gebruik op de vloer in keuken en/of woonkamer en in hallen. Dit marmer is NIET onderhoudsintensief en eenvoudig schoon te houden. Tevens worden deze marmeren tegels na verloop van tijd en bij intensief gebruik juist mooier en komt het karakter van het marmer steeds meer naar voren. Een duurzamere keuze is er niet!